Μείγματα ειδικών εφαρμογών

4 mixtures m

Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικές ουσίες με μεγάλη θεραπευτική δράση και ευχάριστο άρωμα. Αξιοποιώντας τις θεραπευτικές τους διότητες μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή θεραπευτικών κρεμών και αλοιφών, κηραλοιφών, θεραπευτικών λαδιών και σαπουνιών. Συνδυάζονται άριστα με την πρόπολη ενώ το πλούσιο άρωμα τους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή κεριών.

Τα μείγματα φυσικών αιθερίων ελαίων είναι αποτέλεσμα συνδυασμού δύο ή περισσοτέρων αιθέριων ελαίων τα οποία αναμιγνύονται με μία ορισμένη αναλογία ώστε να συνδυάσουν τις ιδιότητες τους και να δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο έχει συγκεκριμένες θεραπευτικές ιδιότητες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Μετά από δύο δεκαετείες επιστημονικής έρευνας έχουμε δημιουργήσει μία σείρα από μείγματα φυσικών αιθερίων ελαίων, που βασίζονται στις μοναδικές μας φόρμουλες. Αποτελούνται από τουλάχιστον 5 αιθέρια έλαια το καθένα, είναι πολύ αποτελεσματικά, έχουν ευχάριστο άρωμα για τον άνθρωπο, χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερη ευκολία και στερούνται παντελώς χημικών ουσιών.

Στη γκάμα μας περιλαμβάνονται μείγματα φυσικών αιθέριων ελαίων για την ξηροδερμία, τα εγκαύματα, την απολύμανση και επούλωση των τραυμάτων-κατακλίσεων, τους μυϊκούς πόνους, το κρυολόγημα, τις φλεγμονές, την ακμή, την ψωρίαση, τις ψείρες, το έκζεμα, τα ακάρεα, τους κηρσούς και την κακοσμία των ποδιών.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου χρειάστηκε να δημιουργήσουμε μείγματα αιθέριων ελαίων για εξειδικευμένες εφαρμογές. Γνωστοποιήστε μας τις ανάγκες σας, μπορούμε να τις συζητήσουμε μαζί σας και να σας δώσουμε μία σοβαρή και υπεύθυνη επιστημονική λύση. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 6946501110